vineri, 11 aprilie 2014

Health: Laptele vegetal bio din cereale

Health: Laptele vegetal bio din cereale 

  
 Iubesc laptele proaspăt de vacă, însă de curând i-am descoperit și o alternativă, laptele vegetal bio din cereale. În momentul în care consumăm prea mult un aliment, există riscul să dobândim anumite intoleranțe, în acest caz, dacă consumăm prea mult lapte putem dezvoltă intoleranță la lactoză. Pentru a evita acest lucru, va recomand laptele vegetal din cereale, o alternativă foarte sănătoasă și gustoasă, fără lactoză, gluten, grăsimi sau zahăr. Conține vitamine, minerale și antioxidanți, care vă ajută să vă mențineți sistemul imunitar.


 
 Lapte vegetal bio din ovăz 
 Este un lapte vegetal fără colesterol, care poate fi consumat atât cald cât și rece. Ideal alături de cereale la micul dejun sau adăugat ceaiului și cafelei pentru a le îmbogăți gustul. Laptele vegetal bio din ovăz este excelent pentru a prepară smoothie, deserturi sau feluri de mâncare vegetariene.
 
 Lapte vegetal bio din spelta și calciu 
 Băutură nutritivă și hrănitoare, laptele vegetal bio din spelta și calciu, este făcut din prima cereală folosită de om. Este o alternativă 100% vegetală cu o aromă specifică. Incearc-o la micul dejun rece sau caldă sau folosește-o la prepararea rețetelor organice.
 
 Lapte vegetal bio din mei 
 Laptele vegetal bio din mei Isolă Bio este o alternativă vegetală pentru cei cu intoleranță la gluten care nu doresc să facă nici un compromis în ceea ce privește gustul alimentelor. Cu un gust delicios, este perfect pentru micul dejun sau pentru prepararea rețetelor fără gluten.
 
 Laptele vegetal bio din orz 
 Preparat cu ingrediente simple (apa și orz), laptele vegetal bio din orz va îmbogățește micul dejun cu o cereală care are proprietăți nutritive incontestabile. Conține fibre, minerale (calciu, magneziu, fosfor, seleniu, fier și cupru) și vitamine (B1, B3, carotenoide), antioxidanți și este sărac în grăsimi.
 
 Sursă: biomania.ro 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu