miercuri, 9 aprilie 2014

Rețetă: Tartă sănătoasă cu căpșuni

Tartă sănătoasă cu căpșuni 


Nu cred că există un mod mai plăcut de a-ți începe ziua decât cu un desert sănătos și foarte gustos. M-am trezit de dimineață, cu poftă de ceva dulce și mult chef de gătit, așa că am făcut o super tartă cu căpșuni, de-a dreptul delicioasă. 


 Ingrediente pentru blat: 
 - 4 ouă 
 - 4 linguri tărâțe de ovăz 
 - 1 lingură târâte de grâu 
 - 1 lingură quark(am folosit Andechser) 
 - 1/2 plic praf de copt 
 - 3 linguri îndulcitor(folosesc Ștevia) 
 - esența de vanilie 
  
 Ingrediente pentru cremă: 
 - 1 budincă de vanilie(am folosit budincă bio de la Alnatura, cumpărată din DM) 
 - 2 linguri quark(Andechser) 
 - 1 plic gelatină(am folosit Alnatura) 
 - 125ml lapte degresat(am folosit LaDorna Ecologic 0,1% grăsime) 
 - 2 căni cu căpșuni 

  
 Mod de preparare blat: 
  •  Se bat albușurile spumă împreună cu îndulcitorul și esența de vanilie. 
  •  Se adaugă gălbenușurile și brânza quark. 
  •  Amestecând continuu se adaugă tărâțele și praful de copt. 
  •  Se pune în tava de tartă și se bagă la cuptor. 

  
 Mod de preparare cremă: 
  •  Se face budincă conform rețetei de pe plic. 
  •  Când începe să fiarbă se adaugă brânza, gelatina și laptele. 
  •   
  •  Când e gata blatul se lasă 10 minute la răcit și se adaugă un strat de căpșuni tăiate felii, apoi crema și încă un strat de căpșuni. 


 Poftă bună! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu