duminică, 4 mai 2014

Rețetă: Prăjitură dietetică cu bezea

Prăjitură dietetică cu bezea 

  
 Încă o rețetă simplă, rapidă, dietetică și foarte gustoasă. 
  


 Ingrediente blat
  •  3 gălbenușuri 
  •  6 linguri tărâțe de ovăz 
  •  4 linguri tărâțe de grâu 
  •  150g iaurt grecesc degresat 
  •  1 linguriță praf de copt 
  •  3-4 linguri îndulcitor 

  
 Ingrediente bezea
  •  3 albușuri 
  •  2 linguri îndulcitor 
  •  esență de vanilie 

  
 Mod de preparare
 Gălbenușurile se amestecă cu iaurtul, tărâțele, îndulcitorul și praful de copt. Se toarnă compoziția într-o formă fie de silicon, fie tapetată cu hârtie de copt și se bagă la cuptor pentru cca. 15-20 de minute. 
 Între timp, vom pregăti bezeaua. Albușurile se bat spumă tare cu îndulcitorul și esența de vanilie. 
 Când blatul s-a copt îl scoatem din cuptor, turnăm bezeaua, nivelăm și băgam din noi la cuptor pentru 15 minute. 
 Se consumă rece. 
  

 Poftă bună! 

  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu