sâmbătă, 3 mai 2014

Genți fake și accesorii potrivite pentru vara 2014

 Genți fake și accesorii potrivite pentru vara 2014 

  

Mai este o lună și vine vara și cum ziceam într-un articol anterior, m-am săturat să îmi văd orașul "invadat" de fete îmbrăcate de prost gust și accesorizate cu fake-uri. 
  
 Fetelor, este adevărat, poate nu ne permitem o geantă autentică Dior de exemplu, dar nu fake-urile sunt alternativa. Sunt foarte multe accesorii, care deși nu sunt de firmă, nu arată deloc ieftin, sunt frumoase și completează foarte bine ținuta. 
  
 Am sa va spun mai detaliat despre fake-uri, cât de ușor le recunoaștem și cât de urât arată. 
 Voi vorbi despre genți, pentru că orice fată sau femeie are cel puțin câteva genți și asta este un lucru bun. Geanta este un accesoriu foarte important pentru o femeie, nu numai datorită faptului că își poate ține acolo toate lucrurile de care are nevoie, ci și pentru faptul că poate finisa o ținută, o poate scoate în evidența, îi poate oferii eleganță sau o pată de culoare. Însă, în ultimul timp, din dorința doamnelor și domnișoarelor de a părea ceea ce nu sunt, tot mai multe folosesc gențile ce doar le copiază, foarte prost pe care originale ale brandului respectiv. 
 Cum ne dăm seamă că o geantă e fake? 
 Simplu. Îți vei da seamă din prima, doar privind-o, dacă ai cunoștințe minime despre fashion. Și dacă totuși nu vezi diferența între o geantă originală și un fake, iată câteva; 

  •  O geantă originală nu este neaapărat din piele întotdeauna, însă este realizată doar din materiale de calitate. O geantă fake nu va fi niciodată făcută din același material cu cea originală, asta explicând și prețul lor mult mai mic, deci, lipsește calitatea din start. 
  • Deschizând o geantă fake îți vei da seamă imediat, deoarece de obicei interiorul este făcut foarte prost, cu scuza că "nu se vede", cu cusături prost realizate, câteodată chiar descusută în anumite zone. 
  •  O geantă originală va avea mereu o formă ideală, cusături și finisaje perfect realizate. De multe ori, forma fake-urilor lasă de dorit, neavând o formă corectă, regulată. 
  •  O geantă originală va avea întotdeauna în interior o bucățica din piele pe care este imprimat numele producătorului. Fake-urile, de obicei, nu au. 
  •  Toate accesoriile decorative ale unei genți originale vor avea gravate numele casei de modă. În cazul unei genți fake nu se întâmplă așa, aceste accesorii având și o calitate foarte proastă, fermoare din plastic, care se strică sau se rup și altele. 

 Și da, adevărul este că nu stăm pe stradă să deschidem geantă nimănui pentru a vedea cusăturile din interior și logo-ul casei de modă, însă, nici nu este nevoie. Veți recunoaște o geantă fake prin aspectul ei ieftin, de proastă calitate, câteodată și de prost gust, materialul necorespunzător și multe alte criterii, deci, mai bine alegeți o geantă mai ieftină dar autentică, decât un fake. 



  Accesorii VARĂ 2014 

  
 Genți 
 În vara lui 2014 predomină culorile puternice, ce scot în evidență orice ținută. 
 Un prim trend ar fi plicurile, care iau locul genților clasice. Va fi o vară plină de culoare, de modele speciale, inedite și forme cât mai diverse. Va fi o invazie a plicurilor de orice formă, orice dimensiune și orice culoare, cu condiția să fie una cât mai puternică. Puteți opta pentru un plic clasic, sau un model maxi, supradimensionat, sau chiar un clutch. Atenție însă, nu confundați plicurile de seară cu cele ce pot fi purtate ziua. Nu veți fi mai interesante dacă purtați un clutch din catifea cu pietre prețioase în mijlocul zilei, va părea nepotrivit, poate chiar penibil. 
 Deși nu sunt fană a acestor culori, puteți opta și pentru un plic neon, însă, aveți grijă de unde în achiziționați pentru a nu alege ceva ce arată ieftin și de prost gust. 
 Câteva modele potrivite: 






  
 Și gențile clasice rămân în peisaj dacă aveți totuși nevoie de ceva mai mare decât un plic. Și acestea sunt mai potrivite cu cât sunt mai colorate. Încercați să renunțați la clasica geantă neagră măcar în sezonul de vară. Dacă totuși preferați non culorile, alegeți geanta albă care vă va da un plus de prospețime și simplitate, sau o geantă într-o combinație de alb și negru, care vă va oferi cu siguranță multă eleganță și stil. 




  
 Brățări 
 Sezonul asta veți renunță la brățările grele din metal, cel puțin ziua, în schimbul brățărilor colorate din material, de tip hippie, ce au doar anumite inserții metalice. Aceste brățări nu arată deloc ieftin și vă oferă prospețime și tinerețe. 
  




Coliere 
 Se poartă colierele supradimensionate, ce vă scot în evidență, fie că sunt în culori vii, sau pasteluri.  Puteți încerca diferite modele, de exemplu tribale, geometrice sau cu flori. Cu cât sunt mai diversificate, cu atât mai bine!  Feriți-va de colierele ieftine, din plastic, care nu vor face decât să strice ținută. 
 Atenție însă, dacă aveți deja o ținută încărcată evitați să mai puneți și un colier supradimensionat. 



  

 Pupici 

  
  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu