sâmbătă, 3 mai 2014

Tendițe de make-up primăvară-vară 2014

Tendițe de make-up primăvară-vară 2014





Vin puțin cam târziu cu acest articol, sezonul de primăvară deja a trecut în mare parte, însă vine vara, iar eu am să va prezint câteva trenduri în make-up pe care trebuie neaapărat să le încercați. Apreciez foarte mult fetele și femeile care se machiază, deoarece ăsta este un aspect ce denotă faptul că sunt interesate de aspectul lor fizic. Și până la urmă, dacă ne putem aduce o îmbunătățire prin machiaj, de ce să nu o facem? 

 Tendințe primăvară-vară 2014

1. Stilul androgin sau natural

Pentru fetele care nu sunt adepte machiajului pronunțat, aceasta este varianta perfectă. Se caracterizează prin simplitate, fără tușe majore de machiaj. Sprâncenele bine aranjate, dar neconturate cu ajutorul fardului sau creionului special, ten mat, buze în nuanțe de nude și pomeți neaccentuați cu ajutorul unui blush.




2. Machiajul feminin delicat

Un alt gen de machiaj destul de discret, pentru cele cărora nu le place să exagereze. Se caracterizează prin culori calde sau pastelate pe pleoape, ten satinat, pomeți bronzați și buze în culori delicate și satinate. Îmi place mult acest machiaj, mi se pare că orice femeie care îl poartă emană inocență și delicatețe.





3. Machiajul "Ochi de pisică" cu ajutorul tușului negru

Acesta este machiajul meu preferat, mi se pare că mă pune cel mai bine în evidență. Se caracterizează prin dunga trasată cu ajutorul tușului negru pe pleoapa superioară și ten mat. Din punctul meu de vedere este machiajul ideal, fiind ușor și rapid de realizat și făcând orice femeie să arate sexy. Acest machiaj poate fi purtat atât ziua cât și seara, ziua fiind recomandat un ruj roz sau nude, iar seara rujul roșu sau alte culori mai puternice.



4. Machiajul strălucitor

Acest machiaj de seară este foarte la modă în acest sezon, la diferite evenimente, petreceri sau la o simplă noapte în club. Se caracterizează printr-un fard de pleoape strălucitor, în special auriu sau argintiu la care se mai poate adauga și un tuș negru. Cu siguranță veți ieși în evidență purtând acest tip de machiaj.








5. Rujul portocaliu

Această culoare este vedeta sezonului în materie de rujuri. Îndrăzniți să îl purtați în orice moment al zilei, de exemplu, ziua, alaturi de un machiaj natural al ochilor sau o dunga discretă de tuș, sau seara, cu un fard argintiu strălucitor.





6. Fardul albastru

Nu vă gândiți la acel albastru mai cald, ce vă duce cu gândul spre mare. Nici la albastrul delicat al cerului. Sezonul acesta  se poartă albastrul electric, foarte puternic. Deci, cele mai îndrăznețe îl pot purta seara, la un eveniment sau la o ieșire în club. Atenție însă, deși este un machiaj de seară, evitați rujul în culori foarte puternice în combinație cu fardul albastru pentru a nu arăta exagerat.

-Kisses-


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu