sâmbătă, 3 mai 2014

Rețetă: Cheesecake dietetic cu ciocolată

Cheesecake dietetic cu ciocolată 

  
 Îmi place mult brânza în deserturi, deci cheesecake-ul este desertul ideal pentru mine. Astăzi am încercat varianta cu ciocolată și pot spune că este delicios. 


  
 Ingrediente

  •  250g cremă de brânză degresată(folosesc Lacteea Bio) 
  •  2 ouă ecologice 
  •  50 ml lapte degresat(am folosit Andechser) 
  •  3-4 linguri îndulcitor Ștevia 
  •  4 linguri de tărâțe de ovăz sau amidon bio 
  •  2 lingurițe cacao degresată 
  •  1/2 plic praf de copt 
  •  esență de vanilie 

  
 Mod de preparare:

  •  Albușurile se bat spumă tare împreună cu îndulcitorul și esența. 
  •  Gălbenușurile se amestecă cu brânza, tărâțele(sau amidonul) și praful de copt. 
  •  Albușurile se incorporează în compoziția cu gălbenușuri, amestecându-se bine. 
  •  Se adaugă laptele degresat pentru a deveni compoziția mai fluidă. 
  •  Se adaugapudra de cacao degresată și se omogenizează. 
  •  Se pune compoziția în formă și se coace cca. 25 de minute. 

  

 Poftă bună! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu