vineri, 28 martie 2014

5 comedii romantice care mi-au plăcut

 5 comedii romantice care mi-au plăcut 


 În timpul liber mă relaxez uitându-mă la diferite flme, iar în ultimul timp m-am uitat la destul de multe comedii romantice încât am putut să îmi fac o părere. Ordinea este aleatorie, nu am putut face un top :D.

 1. The Ugly Truth (2009)

 

 O comedie romantică plăcută, relaxantă și la care am râs mult. Actorii sunt foarte simpatici, pe Gerry Butler l-am fazut și în "P.S I love you", joacă foarte bine, la fel și Katherine Heigl pe care am văzut-o în mai multe comedii romantice precum "Life as We Know It", "27 dresses", este o actriță foarte plăcută din punctul meu de vedere. Replici amuzante, contradictorii și uneori un controversat limbaj vulgar, înăbușit de fiecare dată când detaliile urmau să fie puse în practică.
 Abby(Katherine Heigl) e o femeie frumoasă, dar care nu știe să se pună în valoare, ușor naivă , care are idei nerealiste despre bărbatul perfect. Noul ei coleg antipatic,interpretat de Gerard Butler, reușește să o dispere la început, apoi ei se împrietenesc, acesta ajutând-o să vadă că nu există bărbatul ideal pe care ea îl caută.
 Cred că am detaliat suficient, urmăriți mai bine filmul, merită!

 2. Life as We Know It (2010) 

 O altă comedie romantică cu Katherine Heigl(Holly) în rolul principal care mi-a plăcut mult și cu Josh Duhamel(Messer). După o prima întâlnire eșuată programată de cei mai buni prieteni ai lor ce formează un cuplu, cei doi nu mai au în comun decât faptul că își iubesc fina, pe micuță Sophie. Părinții lui Sophie mor în urmă unui tragic accident de mașină, iar Holly și Messer sunt nevoiți să traiascaƒ sub același acoperiș, avânt grijă de cea mică. De aici pornesc multe neintelegeri, momente controversate, dar și foarte multe scene amuzante între cei doi, la final ajungând să formeze un cuplu.
  Este o comedie cu o grămadă de ingrediente cu care reușește să te destindă! :)

  

3. Definitely, Maybe (2008) 


 Această comedie romantică îl aduce în rolul principal pe Ryan Reynolds, un acotor care mie, personal îmi place mult, în rolul lui Will. Povestea începe când acesta îi oferă fiicei sale o versiune a propriului trecut, schimbând numele celor trei femei din viață lui, pentru a-și lăsa fiică să ghicească cine este mamă ei.
 Un film cu o poveste interesantă, personaje simpatice și bine conturate, ce te ține în dilemă că apoi pe la sfârșit să îți dai seama, poate chiar o lecție de viață. Merită văzut!



4. Friends with Benefits (2011) 

 Un film drăguț, amuzant și de plăcut. Mi-a plăcut mult distribuția, Mila Kunis(Jamie) și Justin Timberlake(Dylan) și-au interpretat foarte bine rolurile. Filmul începe cu două relații în care el și ea se despart de partenerii actuali, deci rămân singuri, după care se întîlnesc în NY, se împrietenesc și decid să devină prieteni...cu beneficii, fără a implica sentimente, pentru a nu ajunge să fie dezamăgiți din nou.
 Urmăriți filmul pentru a vedea cum evoluează relația dintre cei doi.







 5. This Means War (2012) 

  Îl pot considera o comedie bună. Pe mine m-a ținut cu zâmbetul pe buze de la început și până la final. Despre distribuție, Witherspoon, Hardy și Pine, fac un super-trio. Secvențele în care cei doi "își pun piedică" unul altuia pentru a o cuceri pe Lauren(Reese Witherspoon) reușesc să te binedispuna.Replici amuzante de la început până la final și spre deosebire de alte comedii romantice, nu mi s-a părut previzibil! 
  

2 comentarii:

Anonim spunea...

Dar ce zici de "The Vow" sau "Dear John"?

Didi spunea...

Foarte bune, dar se incadreaza in categoria filmelor romantice, aici am pus doar comedii-romantice. Voi face cu siguranta o lista de filme romantice in care le voi include! :D

Trimiteți un comentariu