miercuri, 2 aprilie 2014

Rețetă: Mic dejun - să ne începem ziua cu ceva dulce și sănătos!

O zi frumoasă începe cu un mic dejun dulce!


Bună dimineața! Eu mi-am început ziua cu un mic dejun delicios și așa vă recomand si vouă! Cu siguranțâ veți avea o zi mai bună.
Budincă de ovăz dulce cu portocale, banane și un cubuleț de ciocolată.


Ingrediente:
- 1 lingură tărâțe de ovăz
- 1 lingură fulgi de ovăz
- lapte(în funcție de ce cantitate doriți)
- 1 linguriță de miere
- 1/2 banană mare
- 1/2 portocală

Se pun la foc mic tărâțele și fulgii împreuna cu mierea și se adăugă treptat laptele amestecând, până se formeazâ budinca. Se ia de pe foc și se adaugă feliile de banană și portocală și cubulețul de ciocolată. Puteți adăuga și puțină scorțișoară.
Un mic dejun perfect și foarte rapid!
Enjoy it!

Review: Lapte demachiant Bioten

Cum îmi îngrijesc tenul - Lapte demachiant Bioten


Din fericire sunt o norocoasă, nu am probleme mari cu tenul, nu am acnee sau puncte negre, însă tenul meu e cam uscat. De aceea trebuie să am grijă în permanență să îl hidratez corespunzător. Aliatul meu pentru un ten curat și hidratat este laptele demachiant Bioten. Se găsește în orice supermarket și are un preț foarte mic, undeva în jur de 10 RON. Prețul mic probabil vă va face să vă îndoiți de calitatea produsului, și eu am fost cam sceptică la început. Nu regret că am cumpărat acest lapte demachiant, sunt foarte mulțumita de el și l-am recumpărat de câteva ori până acum.
În primul rând, cel mai mult îmi place faptul că este un demachiant pe bază de substanțe naturale, extract de miere și cimbrișor și cel mai important, nu conține parabeni.
Textura este foarte bună, mirosul plăcut și dizolvă machiajul foarte bine, curăță tenul perfect. Îmi hidratează tenul, deci mă ajută foarte mult.
Recomand demachiantul Bioten, este neașteptat de bun și delicat, catifelând tenul.