Pâine cu tărâțe de ovăz
Este prima dată când postez o rețetă de pâine. Nu am putut rezista să nu o postez, deoarece a fost delicioasă. Trebuie să scăpam de mitul cum că dacă ținem la siluetă nu putem consuma pâine, atâta timp cât este sănătoasă și nu consumăm în exces nu ar trebui să ne facem probleme.
Ingrediente:
- 12 linguri tărâțe de ovăz
- 6 linguri tărâțe de grâu
- 3 ouă
- 250-300g brânză degresată
- un plic praf de copt
- fulgi de ovăz(pentru presărat deasupra)
Mod de preparare:
- Ouăle se mixează foarte bine, pentru a-și mări volumul.
- Adăugăm tărâțele de ovăz și de grâu.
- Turnăm brânza degresată și amestecăm foarte bine.
- Adăugăm praful de copt, amestecând.
- Se toarnă compoziția în tavă tapetată cu hârtie de copt și se presară deasupra fulgi de ovăz(opțional).
- Introducem tava la cuptor pentru 30-35 minute.