vineri, 2 mai 2014

Rețetă: Cremă dietetică de cafea

Cremă dietetică de cafea 

  
 Poate v-ați săturat de clasica cafea de dimineață. Astăzi vă propun ceva nou, o cremă de cafea sănătoasă și dietetică, așa cum v-am obișnuit. 



  
 Ingrediente: 
 - 3 ouă 
 - 1 lingură amidon de porumb 
 - 1 cană de lapte degresat 
 - 1 linguriță de cafea instant 
 - 2 lingurițe de îndulcitor 
 - esență de cafea 
  








Mod de preparare: 

  •  Laptele se pune la fiert împreună cu cafeaua instant. 
  •  Gălbenușurile se amestecă cu îndulcitorul și amidonul. 
  •  Se toarnă treptat compoziția de lapte cu cafea peste cea cu ou, amestecându-se, apoi se pune din nou la fiert, până se îngroașă. 
  •  Se lasă la răcit, apoi se bagă la congelator. 
  •  Se servește rece. 

  
 Este delicioasă! Enjoy it! 

3 atricole vestimentare de vară ce nu ar trebui să existe în garderoba nimănui

  3 atricole vestimentare de vară ce nu ar trebui să existe în garderoba nimănui 


 Se apropie sezonul de vară și scriu acest articol în speranța că va fi citit de cât mai multe fete și femei. Sincer, m-am săturat să ies pe stradă și să văd tot felul de "dive" îmbrăcate în haine urâte și de proastă calitate și accesozita-te cu fake-uri. Știți ce e trist? Că pentru multe alte fete, aceste "dive" sunt un model, pentru că la noi "spiritul de turmă" e super-dezvoltat. D-aia ne-am transformat într-o junglă, plină de zebre, tigroaice și alte animale și știu că pare ciudat ce am zis, dar veți înțelege citind în continuare. :)) 
  
 Deci, nu o să fac un top, pentru că nu pot. Toate articolele vestimentare pe care le voi prezenta în continuare sunt la fel de groaznice. 
  
 1. Colanții cu imprimeu de leopard/ tigru/ zebră(ar mai trebui să apară unii și cu imprimeu de vacă) 
 Revenind la ce am zis mai sus, la acești colanți mă refeream când am zis că ne-am transformat într-o junglă. Ce-i drept, s-au mai rărit, dar tot mai vezi prin oraș "prințese" etalându-și formele pline în colanți cu imprimeu de leopard. În primul rând, mi se par de prost gust majoritatea. Arată ieftin, exagerat și nu în ultimul rând.. oribil. În al doilea râd, colanții nu sunt blugi, ei ar trebui purtați doar cu o bluză care să acopere posteriorul. 
 Și cum colanții nu sunt blugi, nici blugii sau pantalonii nu sunt colanți. Există pantaloni cu genul acesta de imprimeu care arată foarte bine, de calitate și care nu te vor face să arăți exagerat, ieftin și penibil. 
  


2. Hainele neon 
 2 veri la rând am văzut mii de fete și băieți îmbrăcați în tot felul de articole vestimentare ieftine ce  ieșeau în evidența doar prin aspectul lor hidos și culorile neon. Nu mai purtați așa ceva, cu mici excepții, hainele neon arată de prost gust.  
 Excepție ar putea face unele accesorii neon, care nu arată nici ieftin, nici urât și pot completa frumos o ținută simplă, oferindu-i o pată de culoare. 
  


 3. Cizmele croșetate 
 Nu știu de unde a apărut acest "trend" la noi, în străinătate nu am văzut persoane care să poarte așa ceva. Îmi aduc aminte de mileurile bunicii. Sau nu, mileurile arătau destul de frumos spre deosebire de aceste încălțări, dacă pot să le numesc așa. Alte articole care arată ieftin și urât și fiind foarte slab calitative, sigur ți se vor rupe după câteva purtări. Aruncă-le, nu vrei să te plimbi cu mileuri în picioare, sau dacă vrei totuși ceva așa de "tradițional", ia-ți niște încălțări din alea care se poartă la costumele populare, cred că ar arăta mai ok.:)) 
 Fetelor, sunt multe modele de sandale superbe pentru vară, aveți de unde alege. 
  

  
 Nu am scris articolul cu răutate, încerc doar să trag un semnal de alarmă pentru toate fetele și femeile. Nu mai încurajați aceste trenduri ! Te poți îmbrăca frumos și cu bun gust și cu bani puțini, nu este neaaparata nevoie să alegi articole oribile de genul cerlor de mai sus. 
  
 Pupici 

Se apropie vara, avem nevoie de ochelarii de soare Ray Ban World!

Se apropie vara, avem nevoie de ochelarii de soare Ray Ban World! 




      Suntem în luna mai, ultima lună a primăverii, iar soarele ne face deja probleme. Iubesc soarele, însă, din păcate, ochii mei sunt destul de sensibili la lumină. Și de ce să nu ne protejăm ochii mult iubiți atâta timp cât avem această opțiune?Am ales și vă recomand și vouă ochelarii de soare Ray Ban ! 
        De ce am ales tocmai Ray Ban? 
 În urmă cu ceva timp, navigând pe Internet în căutarea unor ochelari de soare, care să nu îmi ofere doar protecția ochilor ci și un aspect plăcut, am descoperit site-ul Ray Ban. Sunt o persoană foarte grijulie în legătură cu aspectul meu și destul de critică când vine vorba de accesorii, haine sau altele. Însă, am fost profund impresionată de acești ochelari de soare, singurii pe care îi port și în prezent în diferite modele.  

  •  În primul rând, Ray Ban este un brand de renume mondial, calitatea lor superioară nici nu se compară cu a altor firme de ochelari. Sunt folosite materiale extrem de bune și sunt concepuți cu multă atenția chiar și la cele mai mici detalii, lucru care se vede. 
  •  În al doilea rând, găsiți o gamă foarte variată de modele, culori și mărimi, deci, cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău! 
  •  Cum spuneam inițial, unul dintre cele mai importante aspecte privind ochelarii de soare pentru mine este protecția. Și la acest capitol, ochelarii de soare Ray Ban își fac treaba neașteptat de bine, datorită protecției UV. Purtând ochelari de soare fără protecție UV, le vom face mai mult rău ochilor noștrii. 
  •  În prezent, există foarte multe companii ce încearcă să copieze modelele Ray Ban, fără succes însă, calitatea lor fiind incomparabilă. 
  •  Nu în ultimul rând, un lucru care îmi place foarte mult la acești ochelari este prețul lor foarte accesibil. Mai ales în această perioadă, veți găsi pe site-ul Ray Ban World România reduceri de până la peste 50% la produse. Profitați de această ocazie, puteți, de exemplu, să cheltuiți 250 RON în loc de 600 RON pe o pereche de ochelari de o calitate incomparabilă. 

  
       În prezent, am 3 perechi de ochelari Ray Ban Aviator, deoarece consider că acest model mă avantajează cel mai mult, pe care îi port cu cea mai mare plăcere, nu numai pentru a mă proteja de soare, ci și pentru aspectul pe care mi-l oferă. 
  
       Deci, probabil vă dați seama de ce am ales ochelarii Ray Ban. Fiecare celebritate de la Hollywood are cel puțin o pereche de ochelari ale acestui brand și asta spune multe. 



  
       Îmi doresc foarte mult să achiziționez ochelarii Ray Ban Aviator Large Metal RB 3025 112/17, de AICI, pe care îi puteți admira în imaginea de mai jos. 
  
      









 

În concluzie, vă recomand să cumpărați cu mare încredere ochelarii Ray Ban pentru protecția ochilor, calitatea lor incomparabilă și aspectul fără cusur.

 Alegeți calitatea!