duminică, 30 martie 2014

Gerlinea - slăbești mâncând ceea ce îți place

Gerlinea – Îţi satisfaci pofta de dulce fără kilograme în plus

Eu, o mare pasionată de produse sănătoase am descoperit recent gama Gerlinea. Le mai văzusem prin supermarketuri în zona produselor Bio şi dietetice, însă nu avusesem curiozitatea să le şi încerc până acum. Deşi sunt o persoană foarte imformată în legătură cu regulile de alimentație, sunt totodată o mare pofticioasă!:D Din fericire am descoperit produsele Gerlinea, produse cu un gust divin(şi nu exagerez), foarte sănătoase şi care nu îmi pun în pericol silueta.
Voi face şi un top al produselor încercate de mine din această gama, deşi îmi este destul de greu, pentru că toate sunt delicioase!

1. Batoane cu ciocolată şi inimă de cocos Gerlinea 

Au un gust minunat, sunt foarte dulci şi ador combinaţia de ciocolată cu cocos. Sunt foarte practice, le poţi purta la ţine în permanență şi nu au multe calorii, acest fapt ajutându-te să îţi menţii silueta. Sunt momene în care nu am timpul necesar pentru a lua masa, iar batoanele Gerlinea o înlocuiesc cu success!

2. Biscuiţi cu caise şi piersici Gerlinea

Sunt o mare fană a fructelor, de orice fel, deci a fost o surpriză foarte plăcută pentru mine să descopăr acești biscuiți. Sunt foarte gustoşi şi săţioşi. Toţi mai facem din când în când excese culinare, însă Gerlinea mă ajută mă restabilesc și să mă mențin, deoarece pot înlocuii o masă cu câţiva biscuiți cu caise şi piersici.

3. Gerlinea Shake de slăbit cu vanilie

Am căutat mult timp o băutură sănătoasă care să îmi satisfacă poftă de dulce şi am găsit în sfârşit! Îmi place extrem de mult gustul de vanilie, iar cel mai important este că acest produs Gerlina este foarte bogat în vitamine şi minerale şi sărac în calorii.



 Am scris într-o postare anterioară că nu cred în diete. Da, este adevărat, dar cred într-un stil de viață cu Gerlinea. Să slăbești ți se poate părea greu, deoarece te privezi de alimentele pe care anterior îți făcea plăcere să le consumi. Dar, veți vedea că slăbitul și apoi, menținerea pot deveni niște procese foarte plăcute, dacă aveți aliați precum Gerlinea, ce va lasă să va bucurați de plăcerea gustului intens fără a vă face griji în legătură cu silueta!
 Aceste produse sunt creeate de medicii nutriționiști, și au la bază formule nutriționale testate, ce corespund legislației europene referitoare la produsele pentru slăbit. Produsele Gerlinea sunt gustoase și ușor de utilizat în toate momentele zilei, astfel încât să te ajute să pierzi în mod eficient kilogramele în exces și să îți menții pe termen lung greutatea. Au o gamă foarte variată, deci puteți alege ușor aromele care vă plac și vi se potrivesc.
Recomand tuturor persoanelor produsele Gerlinea, atât celor ce vor să slăbească cât şi celor ce vor doar să se menţină, datorită gustului divin şi calităţii superioare la un preţ  foarte accesibil. Alege să trăieşti sănătos!
Eu am câștigat lupta cu kilogramele în plus! Câștigă și tu, alături de Gerlinea!
În luna Martie găsiţi o oferta specială, -10% la toate batoanele de slăbit 372g Gerlinea pe care le puteţi comandă de aici. Profitați din plin de această super-ofertă, merită!

Health: De ce nu cred în diete?

De ce nu cred în diete ?! - mai bine doar o perioadă de detoxifiere.


Da, majoritatea am ţinut măcar o dată dietă. Eu am ţinut destule, nici nu vreau să îmi amintesc cât de drastică a fost ultima. Ajunsesem să iau doar micul dejun şi prânzul toată ziua, deci nu depăşeam 500-600kcal/zi – extreme de puţin!! Am încetat să mai cred în diete şi am să va spun şi de ce..


1. O dietă este un program temporar, nici decum un stil de viaţă. Da, e clar că slăbeşti dacă nu mănânci o luna decât piept de pui la grătar cu salate când tu înainte luai micul dejun la fast food şi îţi petreceai nopţile în faţă televizorului cu cartofii prăjiţi şi paharul de cola lângă ţine(o realitate dura, recunosc că şi eu făceam aşa ceva cândva…).Dar când se termină dietă ce faci? Eşti aşa mândru că ai scăpat de kg în plus că te răsplăteşti cu un deşert, după care te întorci la vechile obiceiuri alimentare, că doar ţi-ai atins obiectivul. Şi peste 3 zile ce constaţi? Că ai pus la loc jumătate din kg date jos, sau poate chiar toate…Trist, dar adevărat!

2. Nu poţi ţine o dietă pe viaţă! Dietele sunt pe diferite categorii: cele care exclude grăsimile, cele care exclude carbohidraţii, cele cu un conţinut redus de protein, alea în care nu mănânci mai nimic. În felul asta nu faci decât să îţi privezi organismul de nutrienţii necesari. Omul a fost conceput în aşa fel încât să aibă nevoie şi de grăsimi şi de protein şi de carbohidraţi! Deci, dacă vrei să îţi pui în pericol sănătatea, propune-ţi să ţii o dietă pe viaţă.

3. Produsele dietetice nu sunt mai sănătoase. Sunt multe produse dietetice mult mai toxice decât alte alimente, deci nu va mai lăsaţi păcăliţi de toate ambalajele pe care scrie „Light”.Eu prefer un produs Bio sau Eco în favoarea unui produs dietetic.

4. Dietele îţi afectează grav starea de spirit şi pot duce la afecţiuni grave precum anorexia şi bulimia. Am trecut prin asta(mi-a fost afectată starea de spirit) şi e normal, până la urmă, chiar dacă se spune că „Mâncăm pentru a trăi, nu trăim pentru a mânca”, nu avem cum să negăm faptul că mâncatul este una din plăcerile vieţii. Când te apuci de o dietă care nu îţi permite să mănânci anumite alimente de care corpul şi creierul tău are nevoie, pentru a fi fericit, o să devi din ce în ce mai trist, fără poftă de viaţă. Eu ştiu cum e, mereu eram nervoasă, irascibilă, aveam chiar stări de depresie, îmi venea să plâng din orice prostie. Eram tristă.

Însă, dietă poate avea şi părţile ei pozitive, dacă persoană care o ţine e suficient de inteligenţă încât să reuşească să o transforme într-un mod de viaţă. Eu am făcut asta şi acum consider acea perioada de dietă doar o perioada de detoxifiere a organismului. Poate că dacă nu m-aş fi apucat de dietă nu aş fi fost atât de informată în acest domeniu, nu aş fi învăţat cum să aleg alimentele pe care le consum şi cum să le combin. Când am realizat că nu pot trăii toată viaţă într-o dietă cu program strict de masă şi altele, am decis să o transform într-un stil de viaţă sănătos. Cum? Simplu, acum consum ceea ce îmi place, însă aleg variantele sănătoase ale alimentelor, produse Bio sau ecologice, integrale, cât mai naturale. Acum sunt fericită. Dacă îmi e poftă de ceva dulce, pot mânca o budincă de ciocolată Bio sau nişte biscuiţi integrali. Dietă a fost pentru mine o introducere în acest stil de viaţă şi m-a învăţat şi lucruri bune, precum faptul că trebuie excluse produsele gen Fast Food, patiserie şi alimentele super-procesate, principii pe care le respect şi astăzi. Am ajuns să fiu fericită şi mai ales sănătoasă.
Puteţi ţine o dietă, însă consideraţi-o mai mult o perioada de detoxifiere a orgasnismului, apoi transformaţi-va întreg stilul de viaţă, deoarece, până la urmă, cel mai important obiectiv este sănătatea! Veţi vedea că odată că o veţi dobândi şi veţi avea grijă de ea, va veţi atinge şi toate celelalte obiective!



Pupici

Review: Restaurant/ Snack-shop NORDSEE

Restaurant/ Snack-shop NORDSEE - alegerea mea când mănânc în oraş

Pentru că sunt foarte atentă la ceea ce mănânc  evit de cele mai multe ori să iau masă în oraş, la restaurante, unde de multe ori mâncarea este, deşi gustoasă, foarte nesănătoasă. Dar este imposibil să eviţi complet mâncatul în oraş, nu îmi pot lua prânzul cu mine în geantă(sau aş putea, dar risc să arăt cam ciudat scoţând piept de pui la grătar din geantă în mijlocul unui mall, pentru că mi s-a făcut foame :)) ), aşa că alegerea mea când mănânc în oraş sunt de cele mai multe ori snack-shop-urile NORDSEE, un restaurant al cărui produs de baza este peştele. La toate produsele sunt cerute de la furnizori cele mai înalte standarde de calitate.
Ce îmi place cel mai mult la NORDSEE:
Produsele sunt:
- Fără potentiator de arome
- Fără arome artificiale
- Fără ingrediente modificate genetic


De obicei aleg să consum file de somon la grătar cu lămâie alături de o salată, dar găsiţi tot felul de sortimente de peste şi fructe de mare precum file de dorada, creveţi la grătar şi garnituri precum cartofi cu ierburi şi sos de roşii. Dacă doriţi ceva uşor şi săţios puteţi comandă supă de peste „La Mer”, cu creveţi şi o bagheta. Mâncarea poate fi luată foarte uşor şi la pachet cu ajutorul unui ambalaj foarte practic şi sigur cu un sistem de închidere etanş, care poate fi încălzit şi la cupotorul cu microunde. Dacă vreţi ceva practic şi rapid va recomand bagheta Matjes, foarte sănătoasă, cu peşti hering pe un strat de salată, castraveţi, roşii şi ceapă. Există şi o mare varietate de salate gustoase şi proaspete precum cea cu ton şi mozzarella, germeni de ridichi, roşii şi amestec de ardei şi legume care pot fi luate la pachet într-un bol foarte practic şi uşor de transportat alături de un sos la alegere
Va recomand restaurantul/ Snack-shop-urile NORDSEE dacă vreţi să mâncaţi sănătos chiar şi atunci când ieşiţi în oraş!

Top 4 cele mai proaste branduri de vopsea pentru par încercate de mine

Top 4 cele mai proaste branduri de vopsea pentru par încercate de mine


După cum ştiţi, am câţiva ani de când mă tot vopsesc, deci am încercat foarte mult branduri de vopsea de par, iar majoritatea m-au dezamăgit. În momentul de faţă nu prea mai am încredere în cele din comerţ şi prefer să folosesc vopsea profesională pe care o comand de pe net sau o cumpăr dintr-un magazin cu astfel de produse.
Am alcătuit un top cu 5 cele mai proaste branduri de vopsea încercate de mine.

1. Loncolor
M-am vopsit de 2 ori cu această vopsea, ambele daţi m-a dezamăgit. Bineînţeles că nu aveam mari aşteptări de la o vopsea de par ce costă mai puţin de 10 RON, însă m-am lăsat păcălită de nuanţele frumoase de pe cutie pe care nu le găseam la alte branduri. Prima dată m-am vopsit cu un şaten deschis, nu mai ştiu exact nuanţă, însă nu avea nici o legătură cu imaginea de pe cutie. Pe lângă toate astea, se duce şi foarte repede la spălat(asta a fost un lucru bun în cazul meu, căci nu îmi plăcea deloc nuanţă rezultată). A două oară mi-am luat un blond, 10.1, pe care l-am aplicat pe par după decolorare. A ieşit oribil, neuniform, aveam câteva şuviţe blond platinat, câteva şuviţe argintii, iar pe alte şuviţe nu prinsese deloc vopseaua. Deci, dacă ţineţi la părul vostru, nu va vopsiţi cu Loncolor.


2. Palette
Aceeaşi experienţă neplăcută am avut-o şi din cauza unui blond de la Palette, C10 parcă. Culoare neuniformă, şuviţe mult prea deschise, şuviţe pe care nici măcar nu prinsese vopseaua. Deci, o altă vopsea iaftina dezamăgitoare, va recomand să o evitaţi.







3. Garnier
Iniţial am fost mulţumită de vopseaua de la Garnier, am folosit un blond cenuşiu 9.1 care i-a dat părului meu exact culoare pe care mi-o doream, însă se duce foarte repede la spălat, după 2-3 spălări nuanţă deja devine aproape că înainte de vopsire, iar eu cum mă spăl la 2-3 zile, ar fi însemnat să mă cam vopsesc o dată pe săptămâna. Clar nu. când m-am făcut roşcată prima dată, mi-am luat tot de la Garnier nuanţă 6.60. Culoarea nu a avut nici o legătură cu cea de pe cutie, a ieşit mai de grabă un şaten foarte închis cu tente de roşcat-violet, oribil(sau cel puţin mie nu îmi stătea deloc bine). Nu am să mai folosesc vreodată vopsea de la garnier.

4. Syoss
Păcat de această vopsea, când a apărut, vopseaua Syoss promitea multe. O includ în topul celor mai proaste vopseluri încercate de mine din cauza urmărilor a 2 vopsiri cu ea şi o decolorare. Prima dată când m-am vopsit cu Syoss mi-am luat un blond foarte deschis, 9-5. Jur că după ce m-am vopsit nu era absolut nici o diferenţa între cum era părul meu înainte şi după, deci, mă vopsisem degeaba. A două vopsire a fost după ce m-am făcut roşcată, am încercat un 5-29. Mi-a plăcut rezultatul, însă vopseaua curge îngrozitor de rău la fiecare spălare, de fiecare dată lăsăm cadă de baie roşie. Ultima dată m-am decolorat cu 2 cutii de Syoss, cel mai puternic decolorant, parcă 12-0. Părul nu mi s-a decolorat absolut deloc uniform, am rămas cu nişte pete oribile de roşcat şi şuviţe aproape albe, să nu mai zic şi de faptul că mi-a degradat părul îngrozitor. Nu recomand această vopsea.

 Aveţi grijă de părul vostru şi nu folosiţi o vopsea doar pentru că este ieftină!

Review: șampon "Rețetele bunicii Agafia" regenerant pentru păr fragil și deteriorat

Păreri despre noul meu șampon "Rețetele bunicii Agafia"


Ieri am cumpărat șamponul "Rețetele bunicii Agafia" dintr-un magazin naturist și tot ieri l-am și testat, așa că am revenit cu o părere. Am mai folosit un șampon din această gamă de care am fost destul de mulțumită și nici cel nou nu m-a dezamăgit.
 Descriere: "Șampon regenerant pentru păr fragil și deteriorat. Conține extracte de săpunariță, panax ginseng și miere de tei. Șampon cu acțiune blândă. Reface părul deteriorat, hrănește, întărește rădăcinile și îmbunătățește structura părului. Conferă rezistență naturală și flexibilitate."
   Descriere este foarte corectă, nu mi se pare deloc exagerată că la majoritatea produselor de acest gen. Mi-a plăcut mult rezultatul dat de acest șampon chiar de la prima utilizare. Șamponul este destul de fluid, de o culoare galben-verzui pal și are un miros de plante, care nu îmi displace. Curge ușor din sticlă și creează spumă din abundență. După utilizare, părul meu este foarte curat, mult mai hidratat și strălucitor și pot spune că are chiar o structură îmbunătățită. Îmi place și faptul că nu mi s-a mai electrizat părul după ce l-am uscat, cum mi se întâmplă după folosirea altor șampoane. Oferă părului un luciu frumos și ceva volum și devine destul de ușor de descurcat. Vârfurile arată ok, nu mai sunt uscate și nu mai par nici atât de despicate.
 În concluzie este un produs care mi-a lăsat o impresie bună încă de la prima utilizare, deci voi continua să îl folosesc și vi-l recomand și vouă! 

Ce îmi doresc de Paște..

 Ce îmi doresc de Paște..Top 5 produse


 Se apropie sărbătorile și îmi doresc și eu câte ceva de la "Iepurașul de Paște".

 1. Fard de pleoape benecos 'So What?'
 Am neaaparata nevoie de un fard de pleoape bej iar aceste mi se pare perfect. Nu conține parafine, silicon sau parabeni, este un produs din pigmenți minerali.
 Prețul este de 14,95 RON, un preț foarte mic pentru un produs cosmetic natural după părerea mea și poate fi comandat de aici.


2. Ruj de buze benecos 'Natural Pink Rose' 

Nu mai am nici un ruj roz de care să fiu mulțumită. De la Benecos mai am un ruj de buze cu pigmenți neturali nuanța 'Natural Peach' care a devenit favoritul meu, review-ul lui îl găsiți aici.
 Am găsit acest ruj redus de la 55,00 RON la 23,95 RON pe care îl puteți comandă de aici.





3. DERMASEL Mască de față cu AUR 

Nu am mai folosit de mult o mască de față în afară celor preparate de mine din ingrediente naturale, dar această mască chiar mă tentează să o cumpăr.
 Descriere: "mască regenerantă ce conferă fermitate și o culoare a tenului deosebită, îmbogățită cu aur de 22 karate."
 Este din ingrediente naturale și costă numai 10,99 RON. Poate fi comandată de aici.

 4. LAVERA Gel de duș natural cu Vanilie și Cocos 

De un gel de dus natural chiar am nevoie. Și cel mai mult mă încânta acesta, cu vanilie și cocos, cu siguranță are un parfum divin. Gelul de dus nu conține parabeni, este pe bază de ulei de nucă de cocos și zahăr.
 Prețul este de 26,40 RON și poate fi comandat de aici.



5. Hairwonder - șampon Gloss cu 8 ingrediente organice pentru părul blond 

"Regenerează și revitalizează culoarea naturală sau vopsită a părului, dându-i un surplus de strălucire și îngrijire." Mi-ar plăcea mult să îl încerc pentru protecția culorii, vreau să mă vosesc cât mai rar posibil.
 Prețul este de 47,99 RON, poate fi găsit aici.







 Chiar îmi doresc aceste produse și sper că le voi obține cu ocazia sărbătorilor de Paște ce se apropie!:D