vineri, 8 august 2014

Părerea mea finală despre electrostimulare

Părerea mea finală despre electrostimulare



Am scris acum ceva timp o postare despre alte metode de întreținere corporală încercate de mine în care am menționat și ședințele de electrostimulare. Am să încep prin a vă spune ce este mai exact, pentru că poate nu veți sta acum să cautați informații pe Internet. 
Electrostimularea se face cu ajutorul unui aparat din saloane de Remodelare corporală. Acest aparat are mai multe "ventuze" numite electrolizi ce sunt fixate pe mai multe zone ale corpului(abdomen, solduri, picioare, spate, etc.) cu ajutorul  unor benzi elastice. Aceste "ventuze" trimit impulsuri electrice ce tonifiază musculatura.
Ce am tot găsit eu pe net e că, cele 45 de minute de electrostimulare echivalează cu 4-5 ore de fitness sau aerobic. Parerea mea după această experiență este că e o mare minciună. De ce? Pentru că, aerobicul sau ședințele de fitness te ajută clar să pierzi în greutate, pe când electrostimularea te ajută doar să te tonifiezi și ÎN CEL MAI BUN CAZ, dacă ești o norocoasă, să pierzi și câțiva cm.
Dar, revenind, am să vă povestesc de la început. În momentul în care am văzut că încep să iau în greutate din cauza alimentației nu foarte ok pe care o redobândisem am decis, după mai mult timp în care m-am informat, să fac câteva ședințe de electro. Și așa am ajuns la salon și am decis să îmi fac un abonament, deoarece era ofertă: 14 ședințe-250 RON. Nu am să intru în detalii și am să vă spun exact părerea mea după terminarea acestor ședințe.
1. Electrostimularea NU ajută la pierderea în kg, ajută la tonifiere. Iar tonifierea se face după ce ai sfârșit procesul de pierdere în greutate.
2. Nu este deloc o senzație plăcută, pentru mine erau un chin cele 45 de minute.
3. Trebuie să faci ședințe destul de frecvent pentru a se observa rezultatele.
4. Asta este cea mai proastă parte. Să presupunem că ai rezultate, pentru că eu am avut. Eram tonifiată și mulțumită. Marea problemă este că, REZULTATELE SE PIERD FOARTE REPEDE! Și clar nu poți face electrostimulare la nesfârșit. În condițiile în care am o alimentație corectă și sănătoasă, dupa o săptămână și câteva zile de la terminarea ședințelor rezultatele deja nu mai erau vizibile.

În concluzie, fetelor, dacă visați la un corp frumos și tonifiat alegeți o alimentație sănătoasă și sport, deoarece nici un aparat de remodelare corporală nu le poate înlocui !! Pupici

Rețetă: Crackers

 Crackers 


Pentru că știu că vă e dor de saratele, chips-uri, biscuiți sărați și altele, așa cum îmi e și mie câteodată, am decis să vin astăzi cu o rețetă de crackers. Trebuie să recunosc că nu mă așteptam să iasă atât de gustoși, e imposibil să nu îi mănânci imediat. Unde mai punem și că respectă dieta în totalitate? 
  

 Ingrediente: 


  •  2 linguri tărâțe de ovăz 
  •  1 albuș de ou 
  •  100g cremă de brânză degresată 
  •  1 linguriță praf de copt 
  •  sare 
  •  alte ierburi aromate după gust(chimen, verdețuri uscate, fulgi de ceapă, etc.) 


 Mod de preparare: 

 Simplu cum v-am obișnuit. Se amestecă bine toate ingredientele în afara ierburilor aromate și se pun cu ajutorul unei linguri pe o tavă tapetată cu hârtie de copt sau în forme de brioșe(însă doar câte o lingură în fiecare formă). Deasupra vom presăra ierburile aromate după gust. Introducem tava sau formele în cuptor pentru aproximativ 25 de minute. 
  

 Poftă bună!