Mic dejun sănătos și gustos - Budincă de banane cu căpșuni și alune
Bună dimineața!
După cum știți deja, îmi place să încerc lucruri noi. Astăzi am schimbat puțin banalul lapte sau iaurt de la micul dejun cu o delicioasă budincă de banană, cu căpșuni și alune.
Se prepară foarte ușor și rapid.
Ingrediente:
- 1/2 banană mare sau 1 banană mică
- lapte degresat(puteți pune în funcție de cantitatea pe care o doriți)
- 1 lingură târâte de ovăz
- 1/2 linguriță miere
- 3 căpșuni
- câteva alune
Banana se pisează bine cu o lingură până se face ca o cremă, apoi se adaugă tărâțele de ovăz și se amestecă. Se pune la foc mic și se adaugă laptele treptat, amestecând, apoi mierea, și se lasă pe foc până se îngroașă. Va rezulta o gustoasă budincă cu gust de banane. Se ia budinca de pe foc, se toarnă în recipientul în care urmează a fi servită și se adaugă căpșunile tăiate bucăți și alunele.
E imposibil să nu ai o zi bună cu un astfel de mic dejun! :D
Enjoy it!