duminică, 6 aprilie 2014

Health: Top 5 produse Andechser pe care le-am încercat și mi-au plăcut

Top 5 produse Andechser pe care le-am încercat și mi-au plăcut

Andechser este un brand produs în Germania ce aduce prin intermediul distribuitorilor în România produse lactate bio. Întâlnim aceste produse în raionul lactatelor din hipermarketuri în zona celor Bio. Apreciez mult acest brand, pot spune că este brandul meu favorit de produse lactate datorită varietății de produse și calității lor superioare. Găsim tot felul de iaurturi, naturale, dietetice, cu fructe, budincă din lapte, lapte UHT, lapte de capră, brânzeturi și cașcaval. Toate aceste produse au certificare FSC(Forest Stewardship Council) care ne asigură că produsele au fost obținute protejându-se pădurile și fauna sălbatică, respectând comunitățile locale, muncitorii și mijloacele acestora de trai.
Am terminat cu partea de teorie, deci cum spuneam , prefer aceste produse, în primul rând pentru că sunt Bio și au un cartoficat care să denote acest lucru, dar și pentru calitatea și varietatea lor.


 1. Iaurt natural Bio Andechser cu 3,8% grăsime
 Este iaurtul meu preferat, are consistența iaurtului grecesc însă un gust cu mult superior. Foarte cremos și sățios.








 2. Iaurt de băut cu 0,1% grăsime.
 Gustarea perfectă pentru mine, mereu când mi se face foame în timp ce sunt la cumpărături întru într-un supermarket și îmi iau un iaurt de băut Andechser. Are 500g și foarte puține calorii, deci îl pot consuma pe tot odată fără a-mi face probleme.






 3. Budincă Bio de ciocolată
 Un super-desert aș putea spune, gustul lui nici nu se compară cu al altor produse industriale de acest gen. Cum spuneam, Andechser au produse de calitate!







4. Brânză Bio cu verdețuri
 Are un gust demențial! E ideală pentru micul dejun, în combinație cu niște crackers sau pâine integrală și legume crude la alegere.








5. Iaurt Bio cu mango și vanilie
 Nu puteam uita de desertul meu super-rapid, preferat. Gustul de fructe exotice dat de mango se completează perfect cu aroma fină de vanilie, rezultând desertul ideal.







Alte produse Andechser pe care mi-aș dori să le încerc, însă nu am găsit în România.

 1. Andechser iaurt Bio cu Latte Macchiato
 2. Andechser iaurt Bio cu cafea
 3. Andechser iaurt Bio cu Stracciatella
 4. Andechser iaurt Bio cu Creme Brulée
 5. Andechser iaurt Bio de băut cu maracuja
 5. Andechser băutură din iaurt Bio cu guava

Health: Top produse BIO pe care le folosesc la dulciurile făcute în casă

Top produse BIO pe care le folosesc la dulciurile făcute în casă



Probabil ați observat, îmi place foarte mult să fac dulciuri în casă. Cred că ăsta e un lucru foarte bun, pentru că știu exact ce pun în ele și folosesc numai produse BIO și cât mai naturale.
Am întocmit un top cu cele mai bune produse BIO pe care le folosesc în prepararea deserturilor.

 1. Păstăi de vanilie Bourbon BIO 


 Costă în jur de 12 RON și găsiți la orice magazin naturist, Plafar și chiar și prin raioanele cu produse BIO din supermarket-uri și hypermarket-uri. Îmi sunt foarte folositoare, mai ales că eu ador vanilia, aș adăuga la orice prăjitură.:)) Recomand acest produs deoarece este un produs natural, cu certificare și foarte sănătos, ce oferă un gust intens și plăcut deserturilor făcute în casă. 
  

 2. Green Sugar(îndulcitor) BIO 


 Este un supliment alimentar pe bază de extract uscat din frunze de Ștevia. Conține vitaminele A și C, fibre alimentare, oligoelemente (zinc, calciu, fosfor, magneziu, crom), precum și steviozida (peste 90%). Este perfect pentru îndulcirea preparatelor și este un produs hipocaloric, deci menține greutatea organismului în limite normale. Prețul pentru o cutie cu 100 stickuri este în jur de 40 RON. 
  

 3. Agar-agar fulgi BIO (înlocuitor de gelatină) 


 Sunt ideali că și înlocuitor de gelatină. Fulgii Agar-Agar sunt extrași dintr-o algă și sunt 100% naturali. Este cel mai de calitate înlocuitor al gelatinei, deci vi-l recomand. Prețul este în jur de 30 RON. 
  

 4. Praf de copt BIO Meridian Foods 


 Am căutat mult timp praf de copt BIO și am găsit în sfârșit pe site-ul www.bioportal.ro. Costă 12,09 RON și nu conține nuci, lapte, caseina, ouă, gluten sau soia. Numai bun la casă omului.:D 
  

 5. Budincă BIO RUF de ciocolată sau vanilie  


 Praful de budincă îmi e foarte folositor, mă ajută să pregătesc rapid un topping sănătos pentru un desert delicios. Praful de budincă de la RUF este o alternativă sănătoasă a celorlalte prafuri ce conțin multe arome sintetice. Conține amidon de porumb și aromă naturală de vanilie sau cacao. Nu conține urme de gluten, soia, lapte, nuci, ouă sau migdale. O puteți găsi în hypermarket-uri și are un preț foarte bun, doar 4 lei pliculețul(1 pliculeț = 4 porții). 
  
 Cum spuneam, va recomand toate acestea pentru a putea prepara deserturi delicioase și sănătoase în casă, cu arome deosebite.