joi, 1 mai 2014

Rețetă: Creme Brulée dietetică

Creme Brulée dietetică 

  

 Ingrediente: 

 - 3 ouă 
 - 500ml lapte degresat(eu am folosit lapte de soia) 
 - 3 linguri de îndulcitor 
 - esență de vanilie/ rom(după gust) 
 - îndulcitor pentru crustă 
  

 Mod de preparare: 

  •  Se bat ouăle foarte bine. 
  •  Se adaugă îndulcitorul și esența. 
  •  Laptele se încălzește foarte puțin, apoi se adaugă peste compoziția îndulcită de ouă. 
  •  Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. 
  •  Luați din compoziția lichidă și puneți în forme în așa fel încât să fie cam 3/4 pline, deoarece compoziția se va umfla. 
  •  Presărați îndulcitor deasupra compoziției. 
  •  Dacă formele nu sunt din silicon, așezați-le pe o tavă pentru copt. 
  •  Băgați tavă la cuptor pentru 30 de minute. 
  •  Dacă vi se pare că nu e destul de tare și dacă nu e puțin rumenită mai lăsați vreo 10 minute în cuptor. 

  

 Poftă bună! 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu